Zapraszam na warsztaty które odbędą się 12 i 13 marca 2016 w Studiu Kulinarnym Browar Mieszczański.
Koszt: 220 zł. Zapisy: alkalicznystylzycia@gmail.com
Porozmawiamy o tym:
- jakie są formy detoksu i którą z nich wybrać dla siebie
- czym różnią się różne sposoby oczyszczania (w zakresie efektów i przebiegu)
- jak prawidłowo przeprowadzić detoks (kluczowe elementy decydujące o jego skuteczności)
- jak się przygotować do detoksu i jak prawidłowo go zakończyć)
- czego możemy spodziewać się po detoksie
- jak wzmocnić uzyskane w detoksie efekty
- po czym poznać, że wybrany detoks jest wystarczający
- dlaczego detoks jest wyzwaniem dla medycyny
- case studies
Wspólnie przygotujemy proste i pyszne potrawy, które mogą być spożywane podczas detoksu.
Posiłki te można też wprowadzić do swojego jadłospisu na stałe i przygotowywać je raz w tygodniu po to, aby odciążyć swój układ trawienny.
Przygotujemy:
sushi z kapusty z sosem z awokado lub orzechowym
zielone naleśniki z pysznymi sezonowymi, roślinnymi pastami
detoksykujące sezonowe zupy
pasztet warzywny
krakers warzywny
na osłodę - jaglany deser czekoladowy
- organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmiany menu
Uczestnicy otrzymają skrypt z przepisami z warsztatów i najważniejszym podsumowaniem wykładu oraz NIESPODZIANKĘ.
Warsztaty prowadzą:
Beata Sokołowska - psycholog zdrowia, propagatorka zdrowego stylu życia, autorka książek: "Alkaliczny styl życia" i "Alkaliczny detoks" , której premiera będzie na wiosnę 2016. Autorka bloga: alkalicznystylzycia.blogspot.com
Edyta Skorupska - promotor zdrowego odżywiania, specjalistka psychodietetyki, fotograf kulinarny, pasjonatka pysznej, zdrowej kuchni roślinnej, autorka bloga: przyzielonymstole.blogspot.com
Warsztaty odbędą się w klimatycznym miejscu: Studio Kulinarne Browar Mieszczański, Wrocław, ul: Hubska 44
DO ZOBACZENIA
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz