sobota, 20 lutego 2016

WARSZTATY WE WROCŁAWIU 12 LUB 13 MARCA 2016 - KUCHNIA OCZYSZCZAJĄCA Z TOKSYN, DETOKS

Zapraszam na warsztaty które odbędą się 12 i 13 marca 2016 w Studiu Kulinarnym Browar Mieszczański. 
Koszt: 220 zł. Zapisy: alkalicznystylzycia@gmail.com




Porozmawiamy o tym:

- jakie są formy detoksu i którą z nich wybrać dla siebie
- czym różnią się różne sposoby oczyszczania (w zakresie efektów i przebiegu)
- jak prawidłowo przeprowadzić detoks (kluczowe elementy decydujące o jego skuteczności)
- jak się przygotować do detoksu i jak prawidłowo go zakończyć)
- czego możemy spodziewać się po detoksie
- jak wzmocnić uzyskane w detoksie efekty
- po czym poznać, że wybrany detoks jest wystarczający
- dlaczego detoks jest wyzwaniem dla medycyny
- case studies

Wspólnie przygotujemy proste i pyszne potrawy, które mogą być spożywane podczas detoksu.
Posiłki te można też wprowadzić do swojego jadłospisu na stałe i przygotowywać je raz w tygodniu po to, aby odciążyć swój układ trawienny.

Przygotujemy:
sushi z kapusty z sosem z awokado lub orzechowym
zielone naleśniki z pysznymi sezonowymi, roślinnymi pastami
detoksykujące sezonowe zupy 
pasztet warzywny
krakers warzywny
na osłodę - jaglany deser czekoladowy

- organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmiany menu

Uczestnicy otrzymają skrypt z przepisami z warsztatów i najważniejszym podsumowaniem wykładu oraz NIESPODZIANKĘ.

Warsztaty prowadzą: 
Beata Sokołowska - psycholog zdrowia, propagatorka zdrowego stylu życia, autorka książek: "Alkaliczny styl życia" i "Alkaliczny detoks" , której premiera będzie na wiosnę 2016. Autorka bloga: alkalicznystylzycia.blogspot.com

Edyta Skorupska - promotor zdrowego odżywiania, specjalistka psychodietetyki, fotograf kulinarny, pasjonatka pysznej, zdrowej kuchni roślinnej, autorka bloga: przyzielonymstole.blogspot.com

Warsztaty odbędą się w klimatycznym miejscu:  Studio Kulinarne Browar Mieszczański, Wrocław, ul: Hubska 44


DO ZOBACZENIA 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz