poniedziałek, 3 kwietnia 2017

ALKALICZNE GOTOWANIE PRZY ZIELONYM STOLE

Już jest! Moja pierwsza książka, napisana wespół-zespół z Beatą Sokołowską, która zaprosiła mnie do tego projektu.

Prosta, przydatna, przejrzysta, praktyczna - to książka o gotowaniu do którego wciąż Was zachęcam na tym blogu.

Było to dla mnie duże wyzwanie - zrobienie ponad 100 zdjęć i przygotowanie ogromnej ilości nowych receptur, dlatego korzystajcie z nich - bądźcie kreatywni i radośni w kuchni.

Premiera 11 kwietnia 2017. Książka jest już dostępna w przedsprzedaży w Empiku: znajdziecie ją tutaj.

Oprócz przepisów w książce znajdziecie także:

najważniejsze zasady zdrowego odżywiania
tabelę sezonowości produktów w Polsce
tabelę sposobu i terminów przechowywania produktów by zachowały świeżość
wskazówki dotyczące gotowania
oraz kilka pomysłów na to jak wykorzystać resztki




7 komentarzy:

  1. gratulacje, na pewno kupię :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Odpowiedzi
    1. Dzieki. Dużo tam pysznych i zdrowych receptur☺

      Usuń
  3. Książka jest absolutnie super i bardzo pomocna jak sie akurat nie ma pomysłu co by tu zjeść fajnego i zdrowego! Dziękuje! Iga

    OdpowiedzUsuń
  4. Iga dziękuję. Mam nadzieję że będziesz z niej korzystać bardzo często.

    OdpowiedzUsuń