poniedziałek, 3 kwietnia 2017

ALKALICZNE GOTOWANIE PRZY ZIELONYM STOLE

Już jest! Moja pierwsza książka, napisana wespół-zespół z Beatą Sokołowską, która zaprosiła mnie do tego projektu.

Prosta, przydatna, przejrzysta, praktyczna - to książka o gotowaniu do którego wciąż Was zachęcam na tym blogu.

Było to dla mnie duże wyzwanie - zrobienie ponad 100 zdjęć i przygotowanie ogromnej ilości nowych receptur, dlatego korzystajcie z nich - bądźcie kreatywni i radośni w kuchni.

Premiera 11 kwietnia 2017. Książka jest już dostępna w przedsprzedaży w Empiku: znajdziecie ją tutaj.

Oprócz przepisów w książce znajdziecie także:

najważniejsze zasady zdrowego odżywiania
tabelę sezonowości produktów w Polsce
tabelę sposobu i terminów przechowywania produktów by zachowały świeżość
wskazówki dotyczące gotowania
oraz kilka pomysłów na to jak wykorzystać resztki




7 komentarzy: